Fundatia Umanista Dr. Mioara Mincu

Educatie Pentru Sanatate

Managementul educațional la intersecția dintre public și privat

Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” are plăcerea de a vă invita la evenimentul Managementul educațional la intersecția dintre public și privatcare va avea loc joi, 29 septembrie 2016, de la ora 11:00, la sediul școlii din str. Viitorului nr. 161-163.

            Agenda evenimentului include următoarele teme:

  • Indicatori de performanță pe linia colaborării internaționale;
  • Planul de școlarizare – provocare și rezultate – dezbatere;
  • Performanță prin inovație și schimbare – Managementul schimbării

În același timp, dorim să vă mulțumim pentru calitatea elevilor, absolvenți de liceu, care urmează Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” și aspiră să devină asistenți medicali.

Această invitație se adresează tuturor profesorilor, managerilor, experți în management educațional preuniversitar la nivel liceal și postliceal.

Confirmarea participării se face până marți, 27 septembrie, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin telefon la numărul: 0722 159 529.

Vă așteptăm!

Prof. Univ. dr. Alexandru Ioan MINCU - Președinte al Consiliului de Administrație

Prof. Aurelia Șova, Director Adjunct

Prof. Maria Pârlog, Director Adjunct

Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila”

Misiunea Fundatiei Umaniste Dr. Mioara Mincu

Fundatia Umanista Doctor Mioara Mincu a pornit, drumul este lung si nu tocmai usor. Ne dorim sa insufletim si sa schimbam mentalitati, sa dam curaj oamenilor sa-si modifice obiceiuri de viata instituite poate in multi ani, sa formam copii si tineri care apoi sa-si influenteze spre schimabare parintii si bunicii. Toate eforturile pentru a sustine pledoaria educatiei pentru sanatate. Un soi de misionariat in care ne sprijinim pe convingerea ca Romania este tara europeana cu vechime istorica importanta si care va continua sa fiinteze multa vreme de acum incolo. Nu ne este indiferenta starea de sanatate individuala sau a societatii in care copii nostril vor creste si se vor forma. Nu credem ca trebuie sa ne gonim talentele, varfurile si oamenii capabili. Vrem ca oamenii sa poata avea alternative de informare si dezvoltare personala, si altele decat media intoxicata si suferinda sau formele culturale importate.

 

Contact

Directie: 
Prof. Univ. Dr. Alexandru Ioan Mincu ,
Director Executiv :alexandru.mincu @ fundatiamincu.ro
Telefon / fax : + 40 21 312 23 88

Secretariat: 
Jurist Ginica Bruma, Secretar General :
ginica.bruma @ fundatiamincu.ro
Telefon / fax : + 40 21 312 23 88

Adresa: Str Radu de la Afumati nr. 57